Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Tuesday, January 31, 2012

Monday, January 30, 2012

Universal Studio Singapore-Part 3

 sorry yer...xhabis2 lagi gambar2 kat uss......xtau dh nak cerita apa...
layan gambar sajelah yer kawan2......;-) 


 far far away....




mama yg terlebih excited....
 


telur dinosour



auuuuu....cekci you....;-)
 






 pasni last part kat TRANSFORMers pulak yer....


TQ Sudi klik...klik...

Saturday, January 28, 2012

Universal Studio Singapore-Part 2

akhirnya sampai jugak kat uss nie....itupun sbb kazen dr Kemaman nak ke sana...so bolehlah weolls join sekali...budak2lah yg terlebih eksited....semua sekali 12 org termasuk kanak2...sampai sana dh tghari butaa.....12pm....Alhamdulillah cuaca xpanas sgt......klu 6 pm dh settle semua.....nx time pasti dtg lagi...tp kali tu nk berdua jer ngan papa3h...3H xleh ikut sbb kena bg chance kat mama dia naik roller coaster...tapikan better amik yg vip ticket...xyah nk buang masa nak beratur....;-)


















TQ Sudi klik...klik...


Friday, January 27, 2012

Xcukup satu.....:-(

Katanya org IT....mcmnilah gayanya.....xcukup satu xtahu mana satu nk tengok....



Papa3h punya keje..:-(

- Posted using BlogPress from my iPhone 4

Thursday, January 26, 2012

Universal Studio Singapore-Part 1









NANTI sambung lagi....ada HOME TUITION pagi nie...;-)



TQ Sudi klik...klik...

Tuesday, January 24, 2012

Cerita disebalik Penglibatan Zizan & Ustaz Azhar Idrus




 Semua maklum kini Zizan amat selesa bersama Ustaz Azhar Idrus. Semuanya gara-gara Hantu Bonceng. Ada hikmah khilaf Zizan ketika itu. Usrah yang lepas, Abang Bob Lokman ada memberitahu, Zizan juga sering menghubunginya. Zizan bukan seperti Zizan yang lalu. Zizan maklumkan kepada Bob Lokman, dia mahu berubah,  juga meminta nasihat adakah perlu meneruskan kariernya dalam bidang seni atau berhenti terus. Lalu, Bob Lokman meminta beliau meneruskan karier, dengan syarat pilih yang baik, dan menolak yang mana tidak baik.

Seorang sahabat usrah saya yang lain berkongsi di sebalik tabir Program Soal Jawab UAI feat Zizan di Dataran Kemerdekaan Shah Alam beberapa minggu lepas. Rupa-rupanya UAI sendiri yang menghubungi Zizan untuk bersamanya pada program itu. Zizan terus bersetuju walaupun beliau ditawarkan menjadi Emcee untuk Sambutan Tahun Baru 2012 di I City Shah Alam pada malam yang sama. Mereka tawarkan Zizan RM18,000.
 

Zizan menolak tawaran itu kerana mahu bersama UAI di Dataran Kemerdekaan Shah Alam. Apa yang membuatkan saya terharu, Zizan menolak sebarang bayaran yang akan diberikan kepadanya oleh pihak penganjur (Kerajaan Negeri Selangor). Namun, atas dasar menghormati Zizan salah satu faktor berjayanya program pada malam itu, mahu atau tidak, Zizan menerima RM1000.

Bayangkan, ditolak tawaran RM18,000 kerana mahu bersama Ustaz Azhar Idrus. Zizan tidak rugi, bahkan dia untung kerana bersama UAI dalam majlis ilmu yang dinaungi para malaikat. Semoga Zizan terus istiqomah. Beringat-ingat dalam berlawak. Selitkan unsur-unsur dakwah. Allah pasti akan bantu. Insyaallah.

Dipetik dari status founder wootmedia.my




TQ Sudi klik...klik...

Monday, January 23, 2012

Johor Premium Outlet

Sampai jugak akhirnya kat sini....dh nama pun org jb....lagi dekat lagilah lambat nak sampai

Inipun di-sbb-kan nak bawak kazen dr kemaman.....kalau tidak xtahulah bila nak sampai...





So pegi cuci2 mata jer dulu.....masuk outlet coach....hmmmm semuanya koleksi yg xberapanakbaru....harga pun mak....aiiii dh less 40% pun still mahal lagi.......so beli online sajerlah.....lagi murah n boleh dpt latest design lagi...:-)

Tp sempai gak rembat levis selai utk mama n papa.....

- Posted using BlogPress from my iPhone 4

Saturday, January 21, 2012

Mood.....happy...:-)









- Posted using BlogPress from my iPhone 4

Friday, January 20, 2012

Masak-masak

Cuba kira berapa byk sudu dlm tu...membawa maksuf ramainya pembantu saya nk siapkan muffin nie






Kita tunggu dan lihat jadi tak percubaan kali ini..:-)


- Posted using BlogPress from my iPhone 4

Thursday, January 19, 2012

Anak siapakah ini?

















Happy 2nd birthday to delisha..:-)
Semoga menjadi anak yg solehah kebanggaan mama & abah.....

From mak ngah & family


- Posted using BlogPress from my iPhone 4

Tuesday, January 17, 2012

Buzy beee

Sorry xsempat dah nak update blog.....nak menguruskan 5 buah kedai.....(2 kedai online)memerlukan pengorbanan yg cukup byk....:-)

Alhamdulillah....dgn rezeki dariNya




Yeyyyy....weekend nie g rehat2 kan minda lagi.....wehuuuu


- Posted using BlogPress from my iPhone 4

Thursday, January 12, 2012

Rumah Wardina Saffiyah dirompak 3 lelaki berparang....




 Berhati-hati yer kawan-kawan semua....
Semoga Wardina tabah dgn dugaan ini....


----------
Sumber :www.ohbulan.com




 Terkejut kami apabila melihat akaun Twitter milik Wardina Saffiyah kecoh sebentar. Rumah Wardina telah dirompak oleh 3 orang lelaki dipercayai buruh Indonesia dan kesemua 5 buah laptop telah diambil pada jam 5 Pagi tadi.
 
Menurut Wardina di laman Twitter-nya, ketika 3 orang perompak tersebut masuk, mereka hanya mampu bersembunyi disebalik selimut. Manakala suami Wardina, Ikhwan telah dipukul kerana perompak tersebut berang apabila mereka tidak mempunyai barang kemas untuk dirompak. Tidak dapat dipastikan apakah kondisi suami Wardina buat masa sekarang.






Sehingga kini, polis sudah berada di rumah Wardina dan anak Wardina turut mengalami sedikit trauma akibat terkejut dengan kejadian yang berlaku. Perompak tersebut juga dipercayai masih berada di sekitar Ampang atau Bukit Antarabangsa.




Kepada anda semua, sila berhati-hati kerana perayaan Tahun Baru Cina sudah hampir tiba, mungkin akan ada lagi kes sebegini. Jadi, berhati-hatilah ya.



TQ Sudi klik...klik...

Wednesday, January 11, 2012

Kalaulah haiwan ber FB...agaknya inilah status mereka.....

jom layan......



 Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih…

Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!

Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!…

Cicak : isteriku tersepit pintu…huhuhuhu…

Kucing Betina: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

Ayam : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… muuaaahhhhh…jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…

Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …

Kucing: Baru je add…… awekkkkkk sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

Tikus: Operasi malam ni… selongkar kitchen kabinet… sape nak ikot?



TQ Sudi klik...klik...








Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com