Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Friday, May 31, 2013

Thursday, May 30, 2013

Layan...

Mama layan tonton
Hadif layan upinipin

Wednesday, May 29, 2013

Swimming sakan



   Bestkan bila kat rumah ada swimming pool...nak terjun bila2 pun xde masalah....
   3h ..masa baru2 sampai....excited.....xsabo2 nak terjun






   Pegawai pemerhati.....:-)

Makanan yang wajib dibawa balik JB


   Xkira musim raya ke tak.....mesti wajib bawak balik ke jb

   Ketupat palas

   Keropok Lekor

   Keropok Keping

   Pulut Panggang


   Hadif mmg suka sgt mkn ketupat palas nie cicah ngan serunding....
   Kena jimat cermat makan..nnti cepat habis..lambat lg nk balik kg lg nie...huhu

    

Tuesday, May 28, 2013

Balik kg Pulau Rusa, Terengganu



   alhamdulillah...selamat sampai ke rumah semalam jam 11mlm....percutian yg sungguh bermakna....walau hanya 4h3m..sekalisekala berjumpa dgn sanaksaudara mmg xhabis nak bercerita...hubungan persaudaraan yg pasti tidak akan berputus seperti yg diinginkan oleh arwah abah....mungkin itu juga sebab arwah abah berpesan utk disemadikan di tanah kelahirannya...supaya kami adikberadik akan sentiasa berhubung dgn sanak saudara di sini di samping ke pusaranya...Semoga arwah abah tenang di sana....


Bermalam di rumah baru sepupu abg mie / k tiyah yg juga pemilik Desa Murni Batik..mcm kt istana ..:-)
3h Boleh terjun kat seimming pool bila2 suka...akuarium dgn ikan 2 besar...pemandangan menghadap sungai...xpuas rasanya..mmg sesuai utk merehatkan minda....dan yg paling penting menaikkan lg semangat utk kami terus bekerja keras supaya satu hari nnti kami juga boleh berjaya spt mereka....in shaaAllah....

Wah...
.dh mcm tulis karangan ..cuti sekolah 








    Model x rasmi Desa Murni Batik










   Ngan k tiyah yg sgt humble
   Rajin sgt masak....First class layanan yg diberikan..tq



    Ngan cousin...nora...sama2 belajar kt uia dulu
    Sekarang dh bukak agensi takaful ikhlas kat dungun...
    proud of u my dear

   
    My mum...


    En suami ....jgn terjatuh sudah...




Monday, May 27, 2013

Akuarium besar....



     Akuarium ikan....Dh xpayah nk pegi aquaria klcc dah....

     Dh sama besar ngan sebijik rumah ...:)
     Tapi sesuailah kat banglo 3 tingkat nie....












Saturday, May 25, 2013

From Terengganu with L.O.V.E




    Weolls bermalam di sini....puaslah 3h nak berendam....
    kalah 5 star hotel...

    Esok misi seharian nak pilih kain sutera
   

Friday, May 24, 2013

Balik kampung...:-)



Sebahagian drpd beg2 ...

















Doakan perjalanan kami selamat sampai ke kuala terengganu


Thursday, May 23, 2013

Pastikan tudung kesayangan saya selamat




    Beg sakti saya...utk travel.....





    Agar terjaga tudung-tudung kesayangan saya...



   Kalau boleh dgn rail nie sekali nk hangkut...
   Ni baru sebahagian nie...


Wednesday, May 22, 2013

Chenta Rania @ Butik Chenta Abadi

Design terbaru daripada Chenta Watie Scarf
Sweet & Simple
Harga mampu milik....hanya RM70

banyak lagi pilihan...
boleh LIKE kat pages Chenta Watie Scarf (Nur Elena)


Monday, May 20, 2013

Sambutan Hari Guru 2013



Alhamdulillah..
Jamuan ringkas telah diadakan untuk sambutan
Hari Guru 2013 di Pusat Tuisyen Arena Bestari, cawangan Bandar Baru Kangkar Pulai pada hari Jumaat yang lalu. Terima kasih untuk guru-guru dan pelajar-pelajar yang sudi membawa makanan dan minuman pada hari tersebut.



Sekalung penghargaan dan ucapan terima kasih juga untuk semua tenaga pengajar dan staf-staf pentadbiran yang penuh dedikasi mendidik pelajar-pelajar Pusat Tuisyen Arena Bestari bermula dari tahun 2003 hingga sekarang. Jasa, komitmen dan kerjasama yang diberikan oleh anda semua menjadi tulang belakang untuk Pusat Tuisyen Arena Bestari untuk terus berdiri megah dan terus melahirkan pelajar-pelajar yang berjaya di dunia dan akhirat. InshaAllah.




p/s-tahun nie namaknya xsempat nk celebrate kat caw Tmn Mutiara Rini...huhu....InshaAllah ada kelapangan kita buat program yg melibatkan semua pelajar ya....:-)

lagi gambar kat sini 





Sunday, May 19, 2013

Sambutan Hari Ibu



Makan-makan bersama keluarga mertua dan iparduai kat Restoran Rahmat Ikan Siakap kat Pasir Putih....my favorite place...45min dr rumah.....jauh jugak tu...

kek yg disponsor oleh pakcik3h..



mil & fil ngan cucu2 dan menantu2 yg gojes...
hehehe ampunnn


mama & papa3h



hazim...mamat sengeh nie...asyik senyum jee memanjang...comelll


hazim ngan tok abah



Humaira & Qisya



bukan senang nak berkumpul ramai2 macam ni....nipun x cukup korum..
nampaknya kaum2 bapa xberminat nk bergambar.....


Saturday, May 18, 2013

BERKHEMAH @ padang sekolah

3hari2mlm k long hasya g berkhemah kat sekolah...utk badan beruniform-kadet remaja sekolah

Pengalaman baru utk dia...semoga mendpt byk manfaat utk memajukan diri.

Friday, May 17, 2013

Selamat menjamu selera

Hari jumaat mmg masak special sikit awal2.... Klu tak masak alakadar jer utk 3h..ptg baru masak lagi....tp jumaat kadang en suami balik lunch kt rumah..lg pun arini balik sek agama ..hasya nk g camping...ahad nanti baru balik.....excited dia...first time....

Jom makan..bismillah

Udang masak lemak cili api-kailan goreng-ikan goreng-dah-itu-jer



Assalamualaikum..salam Jumaat

Semoga hari ini lebih baik dr hari2 sebelum ini...

P/s-hari nie bz buat preparation utk sambutan hari guru @ my tuition centre...:-)
Semoga semuanya berjalan lancar

Thursday, May 16, 2013

Mama & Hasya



Hadiah hari guru....

Bersekang mata semalam siapkan hadiah yg nak bg kat cikgu2 3 h hari ini..
sambil siapkan choc chips yg diorder oleh kawan2 3h...

Semoga 3h akan dpt menghargai jasa dan pengorbanan guru-guru mereka...:-)



Wednesday, May 15, 2013

Ucapan hari guru...

Buat semua insan bergelar guru.....jasa kalian tiada gantinya...mendidik kami menjadi insan berguna....hanya Allah yg dapat membalasnya....



Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com