Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Tuesday, July 31, 2012

Jemputan Berbuka Puasa Bersama FAREEDA


Dapat Jemputan Berbuka Puasa Jumaat lepas...nun jauh di KL @ World Hotel...ikutkan hati tak pergi pun takpe...tp bila encik suami kata OK....apalagi sukalah hati...;-) bertolak selepas solat Jumaat ....naik kete my BIL of course  biras saya Fareeda Watie Hazree pun pergi sama..sbb weolls sama -sama dealer FAREEDA....thnx dear....first time  me and hubby jd penumpang kehormat......hehehhe ...duduk jer sedar2 dah sampai.....



samapai pun dlm jam 7 pm.....almaklumlah peak hour...jammed sana sini kat kl nun

bersama dgn teman semeja..mostly form Selangor / KL





habis jer berbuka seperti biasa sesi bergambar.....



me with duta Fareeda , Cik Mawar Karim....
sama pulak kaler tudung kali ini...;-)


Suhaili & Syira... model-model rasmi ..pemenang pencarian model FAREEDA 


staf2 FAREEDA dr Bangi yg baik hati



Dealer-dealer Fareeda yg gojes


suami-suami aka driver kami time g amik stok



kalau tak kerana en suami...mmg x sampailah ke Bangi tiap-tiap 2 / 3 minggu sekali...tq sayang...kena bagi gak claim harta sepencarian...hahahah....



 with my gojes Fareeda Watie Hazree...
ada butik kat Simpang Renggam, Butik Watie Chenta Qaseh








Sapa-sapa yg nak jadi cover girl majalah Fareeda....boleh hantar gambar :-)


last sekali......bergambar beramai-ramai bersama para jelitawan FAREEDA semua.......




-
-
--
-
-
-
-
-




Sunday, July 29, 2012

ohh ibu....


Semoga Allah memanjangkan & memberkati usia ibuku..memberikan dia kesihatan yang baik....tiada apa yang dipinta daripada seorang ibu 
melainkan doanya untuk anak-anak yang dikasihi..... Aminnn


Saturday, July 28, 2012

Majlis Berbuka Puasa bersama FAREEDA....



Dapat jemputan daripada team FAREEDA utk Pelancaran Resepi Sunnah dan Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak-anak yatim @ One World Hotel, Damansara semalam....dptlah bergambar bersama Tan Sri Rafidah Aziz & Rina Khan....:-)




Jgn lupa saksikan RESEPI SUNNAH @ TV9 setiap Jumaat 6.30 pm ditaja oleh FAREEDA



pic bersama jelitawan FAREEDA later yer...sibuk ngan kastemer Jualan Ramadhan II @ Arena D'Boutique...Alhamdulillah rezeki ramadhan....

Thursday, July 26, 2012

ME with FAREEDA Sofiya + Aksesori


Wah...wah...wah....sebatu dah nampak kannnn.....
dah xyah nak jahit labuci kat baju dah....;-)



kalau nak salam nak duit raya nanti  duit hati-hati yer...
takut calar dahi nanti......hehehhe



pic taken last Sunday...dah siap2 nak ke Bangi..
.tinggalkan budak yg demam ini....;-(




yang nie tetap pujaan hatiku.......
besday present from hubby...;-)





TQ Sudi klik...klik...
 

Wednesday, July 25, 2012

Sedapnya....sejuk......:-)


Dugaan puasa.....buka puasa nanti boleh cari satu yer kawan-kawan...:_)





TQ Sudi klik...klik...
 

First time dapat...;-)



First time dapat duit baru RM1 kat pasar pagi tadi.......masa time  naak bayar ikan rm30+++ dgn lajunya tarik duit ini...sbb ingatkan RM50....:-( hhheehe...sib baik perasan dulu sbb nak byr .....kaler lebih kurang sama ngan RM50 cuma size jer yg membezakan......
conpiusss mak jappp....


p/s - bibik ada nie mmg senanglah...balik pasar....terus dah boleh bukak lappy...nnti klu dah xde ...huhuhuuhu.....bermandi peluhlah jawabnya.....:-( kena set minda dr sekarang mental dan fizikal utk buat semuanya sendiri selepas ini.....tinggal berapa hari saja lagi.....ada sesiapa yg sudi nak jadi bibik saya tak????


TQ Sudi klik...klik... 
 

Tuesday, July 24, 2012

My Hero D.E.M.A.M...;-(



Memang kalau hero sorang nie demam....mmg kena bg perhatian 100% pada dia .....sbb dia mmg dah ada history kena sawan tarik beberapa bulan yg lalu...... kena pastikan sentiasa suhu dia tak naik mendadak.....

2 hari dah x g sekolah....bila demam..mulalah nak mama ajer...tido kat bilik mama...mama kena temankan..so melepaslah nak ke surau solat terawih...

semoga cepat sembuh yer sayang.....


kain basah mesti sentiasa melekat kat badan ..terutamanya bawah ketiak....





TQ Sudi klik...klik...
 

Sunday, July 22, 2012

FAREEDA : Jualan YA Ramadhan @ Arena D'Boutique


 Utk Jelitawan FAREEDA Warga Johor, anda dijemput ke JUALAN YA RAMADHAN pada hari ini...bagi mendapatkan koleksi-koleksi terkini yang pastinya menjadikan anda jelita di aidilfitri yang bakal menjelma...jumpa anda di sana...;-)

TARIKH : 22/7/2012 (AHAD)
 
MASA : 10.30PG-2PTG
 
TEMPAT : Arena D'Boutique
1A, Jln Utama 43, Tmn Mutiara Rini,
Skudai, Johor
 (0137661523)


Antara koleksi yg bakal menemui anda....:-)

p/s-Maaf tuan kedai tak dapat bersama-sama meraikan kedatangan anda hari ini...ada urusan di KL...tp jgn risau yer....assistant saya Pn Syabilah sedia membantu anda.....

....tq Puan Comei...sudi menolong di saat kecemasan.....;-)





TQ Sudi klik...klik... 
 

Friday, July 20, 2012

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan...


Alhamdulillah...Ramadhan tiba lagi...bersyukur dipertemukan sekali lagi utk kita meraih keberkatan di bulan yang mulia ini.......InsyaAllah tahun ni...nak ajar k ngah pula berpuasa...setengah hari pun dah memadai...balik sekolah baru boleh makan......
semoga di permudahkan .....



 Bermula episod...bangun sahur...alhamdulillah setakat ini k long xde masalah nk bangun sahur....kadang2 dia yg tolong kejutkan mama bangun.....tp kalau dah terlambat bangun...jawabnya menu wajib bayam masak airr + telur goreng + serundinglah jawabnya......awal2 lagi dah order serunding daging dr Kelantan...siap beli 2kg...tp packing 1/2 kilo...senang nnti...mmg terbaik...sbb aritu dh beli..sebelum ni beli daging import.....tp aritu dh cuba beli dtg tempatan...wow...mmmg sedappppp.....manisnya terasa.....kena tambah extra rm10..so total rm semua utk 2kg serunding ni rm150 termasuk poslaju....bila bulan puasa jer berselera tgk serunding ni kan.....


 so sesiapa yg nak order boleh terus call o yg tertera kat gambo itu...
hehehehe saje tolong promote...;-)

TQ Sudi klik...klik...
 

Thursday, July 19, 2012

tengok Dinosaurs LIVE


 Sambungan jln2 cuti sekolah hari tu...kat Pusat Sains Negara.....kebetulan time ni ada Dinosaurs LIVE...so terus jer beli tiket sekali utk masuk kat sini...excited sgt 3h nak tgk dinosaurs.....so layankan ajerlah......okay....


 tapi time ni x gerak pun dinosaur tu..cuma amik pic atas dia jer....



 dapat jugak bergambar sefamily...sbb bibik pun ikut.....cukup korum



ni kat pintu masuk.....sibuk nyelit budak ni sorang...
nak amik gambar berdua ngan papa pun x kasi  ...huhuhu



 ni kat dalam....gelap ajerlah....sbb nak nampakkan cahaya dr dinosaur2 itu semua



 ada budak yg takut nak berdukung jer dlm nie...mamalah jadi mangsa ...
dh papa sibuk ngan camera gajah tu.....








 ni dah nak keluar..ada lukisan2 yg menarik perhatian my boboy......
time ni dah x takut dah...;-(



 sekian dulu....chaw nak g masak....kang papa dia balik ingat isteri kesayangan dia ni asyik ngadap lappy jer.....hehehe padahal baru lepas bangun tido..lepas mkn ubat selsema....rehat dulu banyak2....tak berapa hari lagi bibik dh nak balik...no more guling2 di siang hari....ntah2 nak update blg pun dh x sempat nanti......adusssss.....




TQ Sudi klik...klik...
 

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com