Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Monday, November 1, 2010

Bohong belaka - Erra Fazira


KUALA LUMPUR: “Rumah tangga saya aman damai dan kami tidak pernah menghadiri kaunseling dengan jabatan agama. Saya selalu berkepit dengan suami pun orang tak suka tengok. Apabila sekarang jarang muncul berdua, dikatakan rumah tangga kami bermasalah pula. Susahnya hendak puaskan hati semua orang,” jelas Erra Fazira, 36, atau nama sebenarnya Fazira Wan Chek mengenai keadaan rumah tangganya yang dikatakan tidak bahagia.

Menurut isteri kepada Engku Emran Engku Zainal Abidin itu, sebaik ibunya membaca cerita dalam akhbar semalam mengatakan rumah tangganya berantakan, terus dia menghubungi Erra minta kepastian.

“Saya beritahu emak, bukannya baru sekarang rumah tangga saya difitnah, tapi sudah banyak kali. Saya dan Emran sudah tidak kisah lagi. Tetapi sebagai ibu tentulah dia bimbang.
“Untuk pengetahuan semua, Alhamdulillah, rumah tangga kami bahagia. Tiada apa yang hendak dirisaukan. Sebenarnya saya tidak terkejut pun mendengar cerita ini kerana sudah biasa sangat orang mengatakan yang mereka pernah berjumpa Imran dengan orang itu dan ini, tetapi tidak benar,” katanya.Cerita kurang enak mengenai rumah tangga Ratu Filem Melayu itu mula kedengaran sejak pementasan teater muzikal Tun Mahathir yang dipersembahkan di Istana Budaya (IB), baru-baru ini. Kononnya Emran tidak datang menonton persembahan isterinya itu.

“Selama 11 hari teater muzikal itu dipentaskan, Emran ada datang sekali. Cukuplah sekali dia datang kerana kalau dia datang banyak kali, banyak pula yang akan dikomennya mengenai lakonan saya.

“Lagipun, dia perlu temankan Aleesya (anak) kerana sepanjang tempoh pementasan itu, setiap malam saya tiada di rumah. Waktu latihan pun saya sibuk, selepas Aidilfitri terus sambung latihan teater itu.

“Jadi kalau Aleesya tengok saya tak ada bersamanya, ayahnya ada menjaganya. Mungkin ketika Emran ke IB, tak ada wartawan yang terserempak dengannya. Jadi timbullah macam-macam cerita.

“Emran juga selalu hantar atau ambil Aleesya yang ada kalanya saya bawa ke IB dan Emran juga selalu hantar makanan kepada saya kerana IB dekat dengan pejabatnya di Bernama TV.


“Biarlah orang hendak kata apa, asalkan kami tahu situasi sebenar. Yang orang kata kami pergi kaunseling itu pun, satu penipuan yang amat jelas,” katanya.

Tambah Erra lagi, tahun pertama perkahwinan mereka, Emran rajin juga mengikutnya ke mana-mana majlis hiburan dan sekarang apabila Emran semakin sibuk dengan tugasnya sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Saluran Berita, Bernama TV, dia jarang ada masa lagi untuk menemaninya.

1 comment:

  1. kesian jadi artis ni kan... segala2 diperhatikan digosipkan dan semua org nak ambil tahu... hihihi sbb tu ciklinn tak nk jadi artis.. wakakakaka

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com