Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Wednesday, March 16, 2011

Mesti Tonton ; Hikayat Merong Mahawangsa


Kalau nak tgk cerita melayu yang lain dari yang lain....lari dari cerita cinta, seram, kelakar dan yg sewaktu dengannya...tengoklah Hikayat Merong Mahawangsa ......

Sempatlah last weekend, berdua berdating ngan papa layan citer nie.....nasib baik beli tiket awal sehari....mmg fullhouse - 2 panggung pun tayang citer nie...cayalah...dan tahniah utk KRU sbb buat kelainan....tapi tgk citer nie mmg kena fokus drpd awal2 lagi sbb banyak cakap dan nak kena faham...overall mmg best rugi sapa yg tak pergi tengok.....:)




TQ Sudi klik...klik...

4 comments:

  1. mmg tak rugi tgk and mmg kena focus dari awal suapaya tak loss :)

    ReplyDelete
  2. kite dapat tengok movie trailer & in the making... je. tp, dr situ dah nmpk kelainan yg ditonjolkan..ini baru best, mcm xpercaya itu filem malaysia..ada gaya cam filem omputih..mesti box office nnti.

    ReplyDelete
  3. Ramai org komen citer ni best...so far x jumpa lagi yg kata x best....hmm..sedang memujuk suami la ni....

    Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com