Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Thursday, June 9, 2011

Wajah Baru Semangat Baru......


Dah lama x godeh2 blog nie...tukar2 layout....tukar background dan yang sewaktu dengannya....nasib baik ada yg bermurah hati nak tolong make up kan blog nie.....sebegini rupa...sukanya....:-)...x sampai 24 jam dah siap

terima kasih byk2 buat AMIRUL salah seorang best student PMR 2010 Arena Bestari
yang sudi nak tolong mencantikkan blog kesayanganku ini...

kalau ada sapa2 yg nk buat tempahan boleh contact ngan Mirul
atau layan blog dia nie...byk tutorial yg menarik
amirul-sila belajar utk berniaga yer...klu x tahu cikgu boleh tlg ajarkan....:-)

 cuma nak kena rajin jer.......

p/s-tp yg xleh tahan gambar muslimah sejati gitew kat shoutbox tu....pandailah kamu pilih sesuai agaknya ngan pemilik blog ini......anyway tq so much....

gambar sekadar hiasan





2 comments:

  1. cantiklah dina rumah baru....memang cocok ngan tuan punya blog...

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com