Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Saturday, February 6, 2010

Hari untuk Memanjakan Diri....

Setelah berpenat lelah bekerja siang dan malam..
badan pun dah rasa mcm x best jer..
byk urat yang dah bersimpul-simpul...
so setelah direkemenkan oleh kawan lama mama....
tanpa berfikir panjang mama terus jer
buat appointment kat
Rina Skin Care & Beauty..kat Perwira 9, TUTA.....






mula-mula tu ingat nak g urut jer...
oh yer..klu nk urut boleh request nak urut ngan sapa...
kawan mama rekemenkan amik ngan kak siti..mmg best....
urut and body scrub...
pastu g kat hydrospa...mcm sauna lah
duk dlm bilik wap lebih kurang 15 minit....

pastu duk dlm nie...cam kat gambar atas tu..huhu..
best first time....macam jakun laaa....
klu hasya ngan maira ada mesti dorang excited....
lebih kurang besar camtu..mama sorang2 dlm tu....
best tau...hilang segala stress....
semuanya memakan masa 2jam setengah....
keluar jer amik henbag...
huhu...ada 11 missed call...itu x termasuk lagi sms....
begitu kisah seorang mama yang lari dari kesibukan...
bukan lama pun 2 jam setengah pun dan memadai......
sekian...
pasni barulah semangat sikit...nak buat kerja
harus dijadikan aktiviti bulanan nie....
kena ada spa allowance for director lah camni...
boleh yer en boss?

2 comments:

  1. boleh...siap suruh booking kan utk 2 org for next month..hehehe

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com