Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Thursday, April 1, 2010

Tempahan Manik.....

Opps ...jangan salah faham yer...tanganku ini sungguh x kreatif untuk jahit manik-manik ini semua..belum lagi terfikir utk menukar minat...serahkan saja kepada yang pakar...baju merah dan hijau ditempah maniknya khas untuk majlis kahwin adik ipar baru2 nie..yang pink tu utk hari raya yang lepas...so siapa yang berminat bolehlah terus menghubungi Pn Syabilah syabella.rahman@yahoo.com.my blog dia masih dlm pembinaan..so tolong promote dulu ok...sila bg komisyen yer cik syabilah.....utk pengetahuan uolls tempahan untuk raya tahun ini hanya diterima sehingga Jun nie sahaja...so cepat2 g cari baju utk raya tahun nie...klu lambat silalah ambil jarum dan beli manik sendiri pastu jahitlah sendiri ok...

inilah koleksiku yang terkini...
ini kes x sempat...
so jahit yang paling simple jer kat bahagian tangan...
janji ado...










p/s-untuk mengelakkan kesesakan lalulintas..sila hantar tempahan awal ok...jgn last minit..mcm kes baju baru ni, esok nak pakai malam baru siap..masa pakai pun kat span x kering lagik...walaupun dah hantar awal dah rasanya....nak salahkan siapa tu???



4 comments:

  1. lawanye..blh tak if nk tgk full bj pic yg last tu?? hehehe

    ReplyDelete
  2. salahkan jari yg menjahit nyer tu la..

    ReplyDelete
  3. honey-boleh tgk kat sini
    http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/2010/03/malam-berinai-20032010.html

    ReplyDelete
  4. PuanX-nasib baik mengaku...:)

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com