Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Sunday, April 4, 2010

Hasil tangkapan @ PC fair..

Bila ada pC Fair..papa lah org yang paling excited sekali..maklumlah minat sgt dengan brg2 IT nie..klu mama sorrylah..bg rm100 pun xmau pergi gak..cuma ingat pergi 2 tahun lepas...dahlah masa tu tgh pregnantkan Hadif..tp kugagahilah jugak ...sbb masa tu nak beli LCD TV kat situ...tu pun dah suruh papa g survey sehari sebelum tu..mama pergi utk confirmkan setuju saja...

Semalam Papa tanya nak beli apa..sila senaraikan...yehaaa...so tulis lah apa2 yang patut..mmg nak beli camera yg kecil sikit..senang nk sumbat dlm henbag..klu before nie terpaksa pakai camera handphone saja sbb malas nak angkut camera sony yg besar itu......so suruh g survey jer...kalau ok beli jerlah....

and finally inilah yang dibawa balik
.......suka.......
kecil dan comel....
-
-
-
-
-
-
-
-
---
-
-
-




cubaan yang pertama...


kedua....



dan seterusnya..akan diupdate lagi nanti...
jenuhlah 3h nanti yang menjadi mangsa...
TQ SO MUCH TO PAPA...
MUAHHHH...:)

3 comments:

  1. Okla tu, leh pos gambar byk2 kat 3h huhu.. keep on posting!

    ReplyDelete
  2. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam ziarah. luv ur blog. nice and sweet. bagusss nya tangkapan..... saya terlepas nak nyinggah maser PC fair aritu.. terlepaslah nak beli barang2 komputer... =)

    p/s:jom exchange link

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com