Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Monday, May 17, 2010

Hadiah untuk MaMa lagi...:)

Papa kata nie hadiah untuk besday mama bulan Jun nanti....oh tak boleh....... tu lambat lagi..so mama kata nie hadiah utk hari guru..boleh gitu...sbbnya papa yang terlebih eksited nak beli...and nak jual yang lama tu....and papa yang pilih.... mama cuma ok kan jerlah...


apakah gerangan isi di dalam...
mari kita tengok....
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
bawah lagi...........
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-oh kejam.....
scroll lagik......--
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
--
tada........
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
--
-
-
-
-
-




alangkah baguskan kalau hobi tukar beli henphone tu papa tukarkan utk beli henbag kat mama ...mesti dah brapa bijik LV ke GUCCI ke paling tidak pun COACH dlm lemari mama...xyah nak pakai duit sendiri kan...tp itu semua dlm mimpi jerlah kot.....terpaksalah kumpulkan dulu duit dlm tabung ayam mama tu ..huhu
first time pakai henphone LG...sebelum ni ngan nokia, samsung, sony jer...berkenan sbb design dia yang mcm crystal tu jer...camera pun cantik gak......function yang lain tu bukannya pakai sgt pun...biasanya guna utk call, sms, appoitment & task......

terima kasih untuk papa..........muah.....muah...muah...:)

2 comments:

  1. bestnye cikgu..
    dpt hp br..
    mhl lak 2..
    hee....
    =p

    ReplyDelete
  2. farhana
    tp klu henbag lagik best kan...:)

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com