Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Tuesday, May 11, 2010

Misi Mencari hadiah...

mana satu pilihan hati ....



Kami ke JUSCO Bukit Indah utk mencari hadiah utk my MIL ...hadiah utk my mom dah awal2 beli masa pergi Sogo aritu...dlm fikiran dah tahu nak beli apa...sbb my MIL selalu bgtau asyik sakit sakit jer klu pakai kasut...kalau jalan lama...so sbg menantu yg prihatin kami telah mencari hadiah nya di sini......




2 beradik nie pun menilik apa yang berkenan di hati







so sambil menyelam minum air...hhehe...mama pun dapat sepasang jugak..sbb berjaya bgtau kat papa beli 2 pasang dpt free 1 bag croc......menjadi juga alasan tu walaupun bag yg free tu xdelah menarik sgt pun....anyway......mestilah ada jugak hadiah utk mama barulah adil kan.....TQ dear.....






p/s - sejak dah berhenti kerja nie habit beli henbag & kasut menjadi-jadi pulak...taktau bila masa nak pakai...kang pakai dlm rumah ...ada pulak k ngah kata mama ni buang tabiat kot.....huhu..













4 comments:

  1. Wah makin kuat shopping yea...

    ReplyDelete
  2. ape hadiah yang dibeli....biasalh pompan tak larik dari hobi suka shopping ni kan

    ReplyDelete
  3. Nowwa -
    tolong atas ubat tak utk merawat penyakit ini..heheh

    ReplyDelete
  4. Anje -
    tulah kalau dah namanya perempuan..
    klu kat CROC tu haruslah kena sambar kasut CROC..:)

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com