Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Monday, July 19, 2010

CC - Dari JB ke Klang

Inilah cupcakes yang sempat ditempah oleh mama dari LOYANG KUIH untuk majlis pertunangan pak cik 3H

p/s- yg sedihnya bola sampai kat Dengkil...tengok2 dah terkemek..bahagian atas kotak tu dah melekat ngan cream tu...huhuh...ni mesti hasya terletak brg kat atas kotak nie......haru biru dibuatnya...sib baik dh siap2 repair...oklah jugak cuma adalah cacat sikit....apapun harap ina sekeluarga suka yer.....TQ juga utk kak leen...tokey..loyang kuih....

4 comments:

  1. Nampak sedap..lepas ni aku nk buat cupcake la plak!

    ReplyDelete
  2. NOWWA
    ok..klu ko buat nnti aku order plak..:0

    ReplyDelete
  3. anje
    request yg colorful...tp yg nie pun dah sweet kan..

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com