Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Wednesday, February 16, 2011

Berjam-jam nak upload gambar.....tak berjaya jugak

Niat di hati nak sambung cerita jalan-jalan Singapura yang tak habis-habis lagi tu...tapi punyalah lama nak upload gamba ...huhu...dah berjam2 baru lepas 4 photo jer....ke sebab dah tukar pada format baru yg boleh upload terus 5 gambar nie...ataupun line tenet yg mmg lembabbbss nie....tolong.....tolong......

hari ni baru berkesempatan buat kerja di opis..baru boleh concentrate sikit..fokus..kalau kat rumah...tu mmg boleh jugak nak buat kerja tapi kejap....mama nak susu...mama nak biskut....mama nak itu...nak ini.....layankan si hadif......bestlah bibik camtu...:(

oklah...esok kawan mama dari jauh nak datang ke JB ...so tgh nak fikirkan menu apa yang nak dihidangkan dan nak bawak g mana jln2 kat JB nie....penin..penin.....tak sabar nak jumpa kawan lama aka my bestie kat uia dulu......welcome frenz....




TQ Sudi klik...klik...
 

3 comments:

  1. Hai, jom jemput join / support GA liza :)

    ReplyDelete
  2. Kihkihkih... cian mama. Memang cam tu.. budak2 ni tak leh tengok mak dia duduk kejap. Ader2 jer yang dia nak. Anak2 akak pon macam tu gak.

    p.s:- My Sleeping Angel Contest tu takde syarat umur. Yang penting kanak2.

    ReplyDelete
  3. pasal nk upload lmbt 2 sy rs salah satu sebab coz akak kene resize gmbr dl br cepat ckit gambar diupload.. sy penah lalui mcm yg akak lalui then bila sy dh resize br blh upload cam bese...

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com