Jom Klik...

Kawan-kawan MaMa - Peminat 3H..:)

Monday, September 24, 2012

Junior Driving School @ LEGOLAND


Entry di bawah adalah sambungan drpd cerita INI..masa dpt invitation utk Private Event tempohari...so excited sgt...sanggup angkut kamera gajah dan snap2 bagai.....first timelah katakan.semalam g dh x larat nak angkut...snap2 guna hp jer.....jom layan pic2 keterujaan weoolls sefamily.....so kita mulakan dulu kat JUNIOR DRIVING SCHOOL



sebelum nak start driving kena masuk dlm satu bilik..konon macam kena amik kursus..dengar penerangan dulu....bahagikan kumpulan...dlm 10 minit jugak ler..baru dpt memandu....sib baik Q x panjang time nie.....



k ngah kete kuning depan sekali...kat sini yg boleh naik 6 tahun ke atas shj...
sian kat hadif xleh nak join...;-(




lepas dah habis memndu boleh apply lesen memandu ..siap ada gambar kita kat lesen tu...tp boleh memendu dlm nie ajerlah...klu boleh drive kat luar nak jugak buat kan utk dorang...ekekek....rm20 shj....;-)



yg nie kat sebelah tadi.kete nie xleh gerak pun...tp layan jer hadif yg sedih x dpt nk drive sendiri.....tp kat bahgan belakang tu yg ada tulis " This Attraction Is Temporary Closed " masa weolls pegi kali kedua dah siap....yg tu utk 3-5 tahun...
lepas jugak lah hajat hadif nak drive sendiri


posing dulu kat lego2 yang berhampiran....



panas sgt time nie...jam 3.30 ptg.....
itu adalah official henbag mama ke legoland...boleh sumbat botol air, topi, camera..dan cm2 lagi..kalau ayung muat pun nk sumbat jugak....
berat wooo..senget bahu sebelah....;-)



ok sambung nanti kat boating school pulak yer.....:-)


2 comments:

  1. wahhh..best la plak tgk siap ada driving school utk bdk2 ni..kena tggu irfan bsr dl lah..

    ReplyDelete

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com